محاسبه انرژی اضافی تولیدی ماژول‌های خورشیدی دوطرفه (Bifacial)

نویسنده: یزدان الواری، پژوهشگر حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر     clock زمان مطالعه: ۱ دقیقه


ماژول‌های خورشیدی دو طرفه می‌توانند نور خورشید را نه تنها در قسمت جلویی بلکه در قسمت پشتی نیز دریافت نمایند. اگرچه توسعه سلول‌های خورشیدی Bifacial به دهه ۱۹۷۰ بازمی‌گردد اما فناوری فعلی هنوز بر پایه ساختارهای سلولی گران‌قیمت است. فناوری Bifacial به پشت و روی پنل فتوولتاییک امکان تولید انرژی را می‌دهد. ماژول‌های bifacial انرژی بیشتری را نسبت به یک ماژول یک‌طرفه (Monofacial) با ضریب توان یکسان در همان شرایط، تولید می‌کند. مقدار افزایش انرژی ماژول خورشیدی دوطرفه، به دو عامل اصلی بستگی دارد: ارتفاع نصب ماژول خورشیدی و ضریب بازتاب سطح زیر ماژول.

 گزارش حاضر که توسط کمپانی تولید پنل خورشیدی سولار ورد (Solar World) منتشر شده است، توضیح می‌دهد که چگونه ارتفاع نصب ماژول خورشیدی و ضریب بازتاب سطح زیر آن بر تولید انرژی ماژول‌های خورشیدی دوطرفه اثر می‌گذارد.

درباره ناشر:

Solar World یک شرکت آلمانی است که به ساخت و فروش محصولات انرژی خورشیدی از طریق یکپارچه ساختن تمامی اجزای زنجیره ارزش در صنعت انرژی خورشیدی، از مواد اولیه گرفته تا تولید ماژول فتوولتاییک، از تجارت پنل‌های خورشیدی تا توسعه و ساخت نیروگاه‌های برق خورشیدی فتوولتاییک، در سراسر جهان می‌پردازد.

دانلود فایل “محاسبه انرژی اضافی تولیدی ماژول‌های خورشیدی دوطرفه”

نظر شما درباره این مطلب مهم است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نشر و بازنشر تمامی مطالب در سایت و فضای مجازی تنها با درج آدرس www.iransolarmag.com مجاز است.